Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Emektar örgülarda ve yangın merdiveni düzlükı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; yamaç adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde çizgi olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik yahut dairesel bir muhafaza içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana sahip yahut güzel duyusal dertların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkı kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Binaların gestaltsına normal kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden Yangın Kapısı Fiyatları olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye uyum ve yönlü eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını olmak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Report this wiki page